Installeren is Mensenwerk

Over Hoffman Elektro

Wij adviseren, ontwerpen, realiseren en onderhouden elektrotechnische installaties voor woningen en utiliteitspanden. Of u nu op zoek bent naar domotica, een geavanceerd beveiligingssysteem of naar wat u kunt besparen met duurzame oplossingen zoals zonnepanelen en LED-verlichting, onze mensen denken graag en vrijblijvend met u mee. Ontwikkelingen in de elektrotechniek staan niet stil. We onderscheiden ons hierin door een actueel en hoog kennisniveau. Iedere dag zijn wij bezig om kennis uit te wisselen en ervaringen te delen.

De meeste van de door ons gerealiseerde projecten, zijn uitgevoerd in een bouwteam, DB&M (Design, Build & Maintenance) en/of ketensamenwerkingsverband. Hierbij werken we intensief samen met opdrachtgever en bouwpartners.

Wij zijn pas tevreden als wij het optimale eindresultaat hebben bereikt. Volgens ons kan dat alleen als je op een professionele , betrouwbare en respectvolle wijze met elkaar samenwerkt. En dat is precies wat u van ons mag verwachten. Onze medewerkers zijn deskundig, betrokken en enthousiast. Niet voor niets is ons motto Installeren is mensenwerk.