Samenwerking tussen Hoffman Elektro en DME

Hoffman elektro BV ontwikkelt zich sinds de oprichting zeer goed. Om aan de stijgende vraag te kunnen voldoen is Hoffman al enige tijd op zoek naar een partner. Deze partner is gevonden in DME Installatie Groep BV uit Moerkapelle.

Hoffman Elektro BV en DME Installatie Groep BV gaan samenwerken. Per januari 2016 neemt de moedermaatschappij van Hoffman Elektro BV uit Bergambacht een meerderheidsbelang in DME installatie Groep BV uit Moerkapelle. Hoffman elektro BV, geleid door Maurice Hoffman ontwikkelt zich sinds de oprichting zeer goed. Dankzij een team van medewerkers dat goed op elkaar is ingespeeld zijn zij in staat om tegen scherpe prijzen een goed resultaat te behalen.

 Hoffman elektro BV werkt steeds meer voor nieuwe klanten en ook bestaande klanten willen graag meer van hun kennis en vaardigheden gebruik maken. Om aan de stijgende vraag te kunnen voldoen zonder ongecontroleerde groei is Hoffman al enige tijd op zoek naar een partner.

 Deze partner is gevonden in DME Installatie Groep BV uit Moerkapelle, geleid door René Duivesteijn en Richard Moret. Bij Hoffman werken 35 medewerkers en bij DME werken 38 medewerkers. Beide ondernemingen zijn actief in de volle breedte van de elektrotechniek. Dankzij de samenwerking zijn de ondernemingen nog beter in staat om met een hoog niveau van efficiëntie te werken aan de tevredenheid van klanten én van de medewerkers. 

Hoffman en DME blijven zelfstandig werken 
Moerkapelle, waar DME is gevestigd, ligt 24 km vanaf Bergambacht waar Hoffman is gevestigd. Beide organisaties zijn in een andere regio actief en zij bedienen eigen klanten. DME en Hoffman zullen daarom zelfstandig blijven opereren. Echter, op de onderdelen die toegevoegde waarde opleveren voor de klanten van de beide ondernemingen zal een professionele samenwerking plaats gaan vinden. 

Hoffman en DME hebben een duidelijke visie op de toekomst. 
“We willen onze klanten, nog meer dan vroeger, zo persoonlijk en compleet mogelijk helpen en adviseren bij het aanleggen en beheren van installaties. Door de digitalisering en duurzaamheid worden de elektrotechnische installaties steeds belangrijker in combinatie met de andere onderdelen van een gebouw. Met behulp van automatisering en het delen van kennis en ervaringen brengen we onze gezamenlijke bedrijven naar een hoger niveau. De samenwerking tussen Hoffman en DME zal eraan bijdragen om onze visie tot uitvoering te brengen. 
Hoffman Elektro BV

Maurice Hoffman

0182-303120

info@hoffmanelektro.nlDME Installatie Groep BV

René Duivesteijn & Richard Moret

079-5933777

info@dme.nlBron: Niels van Diemen
Publicatiedatum: 12 januari 2016 08:05